Letöltésvezérlő

JÁB ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR JÁB ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR (0 mappa, 2 File)

Figyelem! Ebben a mappában csupán a Jogbölcselet - Államelmélet záróvizsga (korábban: Jog- és állambölcselet záróvizsga; JÁB) ellenőrző kérdéseit (tételsorát) találja. Ezeket elérheti  a tanszéki honlap Hirdetmények rovatából is.

Államelmélet (tankönyv letöltése) Államelmélet (tankönyv letöltése) (0 mappa, 1 File)

Figyelem! Az Államelmélet (korábban: Jog-és állambölcselet 1.) című tárgy oktatásával kapcsolatos információk - tematika, vizsgakérdések, kiegészítő tananyagok, előadásvázlatok - átkerültek a tanszéki honlap Hirdetmények rovatába. Innen csupán az Államelmélet című tankönyv tölthető le (amely elérhető honlapunk számos más részéből is).

Jogi ismeretek - Tematika: a "Jogi ismeretek" c. tárgyhoz Jogi ismeretek - Tematika: a "Jogi ismeretek" c. tárgyhoz (0 mappa, 1 File)

Ebben a mappában a (különböző karokon oktatott) Jogi ismeretek c. tárgy tematikáját találja. A tanszék által a jogászképzésben és az egyéb jogi kari képzésekben oktatott tárgyak tematikái a Hirdetmények című rovatban találhatók.

OKTATÁSI ANYAGOK - OKTATÓK SZERINT OKTATÁSI ANYAGOK - OKTATÓK SZERINT (10 mappa, 48 File)

Figyelem! A tantárgyakhoz tartozó AKTUÁLIS oktatási anyagok (vizsgakérdések, tematikák, és a tansegédletek is) NEM ITT, hanem a "HIRDETMÉNYEK" menüpontban találhatók, lásd: Hirdetmények és letöltések tárgyak szerint. Itt azokat az anyagokat találja, amelyeket a tanszék oktatói az aktuális hirdetményeken és tananyagokon túl fontosnak tartottak közölni.

ARCHIVUM ARCHIVUM (0 mappa, 0 File)

Itt a tanszéki honlapra 2017 előtt feltett anyagokat találja.